80 fericiti! La multi ani!

O aniversare deosebita, o petrecere surpriza pentru cel mai iubit bunic din lume ♥ English version here.

happy 80's (1 of 1)-7

Echipa Delicioasa Studio a dorit sa creeze o atmosfera incarcata de amintiri, de povesti de viata, de pasiuni ale unui om deosebit, sot, tata, socru si  bunic de exceptie.

Pentru ca citeste foarte mult, scrie, asculta muzica, adora poeziile pe care le recita cu pasiune si, nu in ultimul rand, ii plac dulciurile, Sabin a fost rasfatat cu o masa de desert minunata. Note muzicale si litere au insotit fiecare prajitura: biscuiti, cupcakes cu vanilie, prajituri cu gianduja si ciocolata, tort cu zmeura, delicioase minuni dulci, sarbatoreste servite alaturi o cupa de champagne.

happy 80's (1 of 1)-50

happy 80's (1 of 1)-29

happy 80's (1 of 1)-31

happy 80's (1 of 1)-30

happy 80's (1 of 1)-21

Tabloul cu amintiri dragi, pe ascuns stranse de la intreaga familie, a adus un zambet larg pe chipul sarbatoritului, iar uimirea initiala s-a transformat in incantare. Cand ochii i s-au umezit usor de emotie in momentul descoperirii unor fotografii de mult uitate, am avut confirmarea ca am reusit sa organizam o petrecere de poveste, o petrecere cu suflet, pentru suflet. La multi ani, Sabin! 80 fericiti!

happy 80's (1 of 1)-20

happy 80's (1 of 1)-35  happy 80's (1 of 1)-34  happy 80's (1 of 1)-33  happy 80's (1 of 1)-8

La multi ani!

CREDIT & RESURSE:

Setul de printables creat pentru aceasta petrecere: 80 fericiti

80 fericiti

D studio

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.

D studio