Despre noi

Exista vise si atat. Si apoi exista visele care pot deveni realitate. Delicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio este locul pe care il vor descoperi cei care intotdeauna si-au dorit mai mult, mai frumos, mai special, mai creativ.

.

Evenimente

Delicioasa Studio abordeaza o paleta larga de evenimente si petreceri. Cand te decizi sa organizezi un eveniment, cu siguranta o faci pentru a marca un moment important si special. Delicioasa Studio transforma momentul in sine si amintirile care raman in clipe unice, de neuitat, indiferent ca este vorba de petreceri de copii, aniversari, zile de nastere, nunti, botezuri, logodne, petreceri de majorat, lansari sau evenimente corporate.

,

Servicii

Odata ce ai venit la noi, vei vedea: ne vom plimba printre idei minunate, originale, croite dupa tine si gustul tau pentru frumos. Asa ajungem la conceptul evenimentului tau, care apoi se va dezvolta in tot ceea ce tu si oaspetii tai veti vedea in jur: decoruri, styling pentru locatie, food & cake design, cadouri unice pentru invitati, entertainment, jocuri si activitati creative pentru copii.

Pasiunea pentru frumos, gustul pentru arome si ingrediente de calitate, atentia la detalii, creativitatea, discretia, coordonarea impecabila sunt ceea ce aducem noi in povestea ta.

.

Tu si Delicioasa Studio

Iubim ideea de a transforma fiecare oaspete al nostru intr-un mic visator din lumea Delicioasa Studio. De aceea am pregatit kituri de decoratiuni si elemente imprimabile pentru décor, pe care le puteti alege, imprima si folosi chiar voi.

.

Evenimente corporate

Credem cu tarie ca un brand, o companie, are propria-i personalitate si orice eveniment al sau trebuie sa reflecte si sa exprime aceasta personalitate in cel mai creativ mod. Pana la urma, un eveniment corporate este o oglinda fidela a companiei, in fata unor oameni foarte importanti. Imaginati-va un eveniment corporate iesit din atelierul nostru de vise! Si acum imaginati-va ca totul poate iesi chiar mai frumos de-atat!

V-am povestit un pic despre noi. Despre cum ne place sa cream si sa oferim momente unice, clipe magice, amintiri de neuitat. Fericire. Credem in ea, pentru noi si pentru voi.

 

Asteptam cu nerabdare sa colaboram!

Delicioasa Studio

.

.

Programeaza o intalnire!

.

Telefon:

0726.712.422 Ana Barbu

0755.779.944 Beatrice Vornicu

.

Email:

ana@delicioasastudio.com

beatrice@delicioasastudio.com

.

Adresa:

Strada Icoanei nr 39B sector 2 Bucuresti, Romania

 

 

 

 

Save