Corporate Events

Un  eveniment corporate reprezinta brandul, fiind o oportunitate a companiei de a impartasi celorlalti istoria, viziunea si realizarile. De la organizarea unor gale somptuoase, la lansari de produse, campanii de promovare sau activitati deosebite pentru motivarea/recompensarea angajatilor, echipa DS se va ocupa cu precizie si stil de fiecare  aspect al evenimentului.

Atuurile noastre? Experienta in strategie de comunicare si de brand isi spune cuvantul. Stim ce inseamna valori de brand, personalitate, tonalitate. Intelegem targetul si insight-urile care ii determina comportamentul. Stim sa lucram dupa brief, sa organizam, sa supervizam si sa verificam furnizorii. Respectam bugetul si-l putem optimiza cu maximum de impact. Sustinem cu argumente si justificam creatia in slujba obiectivelor.

Suntem designeri de eveniment si intotdeauna punem accentul pe frumos si originalitate in evenimentele pe care le organizam, utilizand in acelasi timp experienta de project management. In concluzie, fie ca exista sau nu o strategie de brand, de comunicare sau o strategie de HR  noi putem concepe si design-a un eveniment care sa va ajuta sa va indepliniti obiectivele.

https://i1.wp.com/delicioasastudio.com/wp-content/uploads/corporate-5-1997x696.jpg?resize=800%2C279

Corporate Events

Forbes Romania, gala Forbes, DS premium event design, vintage candy bar

Corporate Gifts

https://i2.wp.com/delicioasastudio.com/wp-content/uploads/Cutia-1-martie-400x300.jpg?resize=400%2C300

Corporate Event Branding

https://i1.wp.com/delicioasastudio.com/wp-content/uploads/Lemonade-bar-copy-1-400x300.jpeg?resize=400%2C300

“Atentie la detalii, pasiune, bun gust, creativitate si cu un topping de simt organizatoric, asa as descrie experienta mea cu Delicioasa Studio. In organizarea de evenimente corporate Delicioasa Studio a venit cu un suflu nou in peisajul actual in care evenimentele se organizeaza pe ultima suta de metri fara a mai lasa timp pentru detaliile care intotdeauna conteaza. Le recomand celor care isi doresc sa aiba fie un eveniment privat sau corporate memorabil, sa apeleze la o echipa pe care se pot baza si care va reusi sa le depaseasca asteptarile.”

Emanuela Stan
Emanuela Stan Responsabil Comunicare Ecotic Lemonade bar - Ecotic

Am cateva criterii foarte bine stabilite atunci cand imi aleg partenerii de afaceri. Printre acestea sunt pasiunea pentru meseria lor, grija pe care o au fata de nevoile clientilor si atentia la detalii. Beatrice si Ana m-au convins din prima! Am facut lucrari minunate impreuna si inca nici nu am inceput!

Ana Consulea
Ana Consulea Chef Cofetar & Fondator Zexe Braserie Gala Forbes 100

DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.