DIY: Delicat decor floral de Paste

Adoram acest tutorial realizat alaturi de Raluca ♥ Oua de Paste decorate cu muschi de padure, panselute si superb ranunculus roz pudrat ♥

tutorial raluca 9

.

Ce avem nevoie?

♥ 3 oua din polistiren (se gasesc la magazinele tip arts&crafts)

♥ 1 ghiveci mic din teracota

♥ 1 farfurie (diametrul aprox 25 cm)

♥ Sfoara

♥ Adeziv (eu am folosit Adeziv Floral de la Oasis, dar se poate folosi orice adeziv lichid. Atentie! Nu recomand Super Glue, este prea puternic pentru aceasta utilizare)

♥ Flori: panselute in ghiveci mic, ranunculus, muschi

♥ Coaja de la 2-3 oua de gaina, coaja de la 2-3 oua de prepelita

/

DYI - Oua de Paste - DECOR - Delicioasa studio

ghiveci panselute

DYI - Oua de Paste - DECOR - Delicioasa studio

ranunculus

DYI - Oua de Paste - DECOR - Delicioasa studio

oua din polistiren

DYI - Oua de Paste - DECOR - Delicioasa studio

coji de oua de gaina si de prepelita

 

Cum procedam?

♥ Acoperim ouale  de polistiren pe jumatate cu adeziv, apoi fixam cu grija muschiul pe jumatatea data cu adeziv si tinem apasat 1-2 minute pana se fixeaza.  Repetam pasii pentru  cealalta jumatate.

Tutorial dyi - decor floral oua Paste - Delicioasa Studio

 

♥ Dupa ce le-am acoperit in intregime cu muschi, le infasuram cu sfoara ca in fotografie. Pe langa faptul ca vor arata foarte bine, avem si o masura de siguranta ca muschiul sta fixat la locul lui.

♥ La final adaugam cateva 2-3 fire de panselute pe care le prindem pe sub sfora.  Daca este nevoie le putem fixa si cu putin adeziv.

tutorial raluca 46

♥ In ghiveciul de teracota punem ghiveciul mic cu panseluta si acoperim cu muschi, astfel incat sa nu se mai vada pamantul. Decoram si ghiveciul de teracota cu sfoara, ca in imagine.

♥ Acoperim farfuria cu muschi de padure, punem in mijloc ghiveciul de teracota si sprijinim de el cele 3 oua acoperite cu muschi.

tutorial raluca 42

 

tutorial raluca 45

♥ In 3-4 dintre jumatatile de oua de gaina punem putina apa si adaugam fire de panseluta si ranunculus.

DYI - Oua de Paste - DECOR - Delicioasa studio

 

tutorial raluca 12

♥ Adaugam  aceste oua cu floricele printre cele trei oua mari. In zonele ramase libere punem restul de coji.

Acum, ne jucam, aranjam  fiecare detaliu cum ne place mai mult, astfel incat aranjamentul nostru sa fie adorabil si sa devina o particica din povestea noastra de Paste ♥

tutorial raluca 55

tutorial raluca 56

Va place ideea? Va provocam sa incercati si sa ne trimiteti fotografiile voastre la adresa de email beatrice@delicioasastudio.com sau  pe pagina noastra de fb, prin mesaj.

Va asteptam pe blog pentru noi idei delicioase pentru decoratiuni si prajituri de Paste ♥

.

Credit si resurse:

 .

D studio

portret raluca aDespre Autor: După mulți ani petrecuți în lumea corporate,  Raluca s-a hotarat să îsi urmeze pasiunea. Calatorind, a descoperit arta florilor, fiind atrasă în mod deosebit de rafinamentul britanic. A studiat design-ul floral la Covent Garden Academy of Flowers, în Londra. Iubeste trandafirii englezești de grădină, florile delicate de primăvară, hortensiile, margaretele, eucaliptul și adora sa le combine în moduri cât mai creative și fermecătoare.

D studio