DIY: Felicitare cu floare din inimi

Putem marturisi dragostea noastra in fiecare zi, in fiecare clipa ♥ Sa sarbatorim alaturi de cei dragi si Valentine’s day (14.02) si Dragobetele (24.02) ♥ Sa le oferim o floare… din inimi ♥

tutorial valentines day

Recunosc, am o slabiciune pentru cadourile hand made. Parca au suflet ♥ Proiectul pe care vi-l propunem astazi este foarte simplu de realizat si perfect pentru o activitate de familie. Copiii vor fi incantati sa participe la realizarea florilor din inimioare si, cu siguranta, vor fi foarte fericiti sa le ofere. Florile din inimi pot fi felicitari cu mesaj sau pot fi asezate intr-o rama si oferite ca tablou. O amintire minunata! Spor la treaba!

Ce ne trebuie?

  • coli A4 in culorile si texturile preferate (am folosit de 120g)
  • creion
  • foarfeca (pentru copiii mici trebuie foarfeca speciala, pentru a evita accidentarile)
  • dublu adeziv

1 tutorial valentine

Cum procedam?

  1. Indoim hartia in jumatate. Pe marginea indoita, desenam jumatati de inimi, astfel incat dupa decupare sa obtinem inimi intregi. Decupam cate inimi dorim. As spune intre 8 si 18. Eu am decupat 18 inimi, 9 mari si 9 mai mici.

2 a tutorial valentine

  1. Taiem bucati mici de dublu adeziv si le lipim pe partea dreapta a inimilor decupate.

3 tutorial valentine

  1. Luam o foaie A4 si o indoim in jumatate. Aceasta va fi felicitarea pe care lipim floarea noastra. Pe felicitare incepem sa lipim inimioarele decupate, de la stanga la dreapta, suprapunandu-le usor, pana obtinem corola completa a florii. Desenam o tulpina si lipim frunzele.

4 a tutorial valentine

  1. Scriem mesajul si gata, avem un cadou minunat pentru cei dragi ♥

10 tutorial valentine

O floare din inima! Adica… din inimi 🙂

.


BeatriceDespre autor: Beatrice Vornicu este cake and party designer la Delicioasa Studio si food blogger pasionat de arome, culoare, fotografie, calatorii. Pe blogul ei, Delicioasa.com, Beatrice scrie despre delicioase prajituri, experimente culinare inedite si calatorii de vis. Este mamica a trei puiuti adorabili. Pentru ea timpul petrecut in familie e prilej de sarbatoare. Cum altfel pot fi savurate delicioasele ei torturi raw vegane sau prajiturile cu  ciocolata?