Styling elegant pentru masa de Paste: albastru & argintiu

De Paste lansam un nou serviciu personalizat: table styling pentru petreceri private. Iata un exemplu si un cadou care speram sa va inspire. Eleganta si rafinament, intr-un setting totusi informal, cu o cromatica bazata pe neutre calde si reci cu accente de albastru, obiecte vintage combinate cu obiecte contemporane, textile mate si moi insotite de argint patinat, elemente grafice florale si geometrice curate, toate combinate cu aranjamente florale spectaculoase, cu delicate flori de primavare si ramurele crude de verdeata.

Combinati cu indrazneala, alegeti culorile si obiectele care va sunt dragi si incercati sa nu va conditionati de conventii! Bucurati-va, distrati-va, creati! Indrazniti sa va lasati imaginatia libera si veti avea o minunata masa de Paste, pregatita cu suflet pentru a oferi bucurie si pentru a sarbatori viata.

Pentru a recrea atmosfera din table styling-ul nostru, ati avea nevoie de cateva decoratiuni pe care le puteti gasi la Combic: fata de masa in culori elegante, gri, beige, alb, cu un aer vintage, pahare din sticla cu detalii metalice (pentru lumanari sau orice alceva), suport lumanare din sticla antichizata, vaza ceramica, set pentru sare si piper din ceramica alba cu un design elegant, farfurie metal, iar ouale trebuie decorate cu vopsele sidefate si metalizate.

Enjoy! Vom reveni curand cu mai multe imagini si detalii pentru conceptul Scandinavian Easter.

Credit si resurse:


Delicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.