La multi ani D Studio & un cadou de Valentine’s

La multi ani, Delicioasa Studio! Happy Valentine! Pentru aceasta ocazie  minunata, noi, the dream team, Ana & Beatrice, v-am pregatit un cadou dragut  ♥

Valentine card - Delicioasa studio

Da, iubim in fiecare zi din an, dar iubim si Valentine’s Day 🙂 Sarbatoriti alaturi de noi ziua indragostitilor si aniversarea primului an al atelierului nostru de creatie, Delicioasa Studio! Pentru ca e si ziua noastra, am pus la  cale o surpriza. Pregatiti acasa cateva cupcakes sau cumparati prajiturile preferate, descarcati cadoul nostru, un set de party absolut delicios,  si organizati o seara de neuitat, chiar in intimitatea casei voastre.

Setul “Valentine” contine:

valentine cupcake tags - Delicioasa Studio

Ce trebuie sa faceti?  Simplu, descarcati  pdf-urile ((click pe linkurile de mai sus), le imprimati pe hartie fotografica mata, decupati, lipiti, apoi le utilizati cum doriti. Daca doriti mai multe informatii, nu ezitati sa ne trimiteti un email folosind formularul de contact sau scrieti-ne pe facebook. Si nu uitati sa dati share paginii noastre ♥  Sa inceapa petrecerea! 🙂

Cu drag,

Beatrice & Ana

etichete champagne quotes etichete love quotes

Nota:

Copyright@Delicioasa Studio. Acest set este destinat utilizarii strict in scop personal, in cadrul unor petreceri private. Conform legii, acest set nu poate fi reprodus, vandut, copiat, publicat, in interes comercial sau necomercial, fara acordul scris al Delicioasa Studio. Daca utilizati acest kit conform celor de mai sus si publicati fotografii online (bloguri, site-uri, retele de socializare etc), va rugam sa mentionati site-ul nostru ca sursa de printables si sa treceti link catre pagina aceasta. Va multumim!

.

Party stationary printables: Beatrice Vornicu – Cake and party designer Delicioasa Studio 

.

D studio

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.

D studio