“La vie en rose” candy bar

Un candy bar roz, floral, adorabil de feminin, pentru Magda, o domnisoara delicata si sensibila. Pentru acest garden party am ales ca tema principala florile, trandafirii. Les roses ♥  Aflasem ca sarbatorita este o prezenta foarte feminina si delicata, de aceea ne-am jucat cu trandafiri si linii, in nuante de alb si roz, cu accente de verde.

Ne-am dorit ca acest candy bar sa fie o surpriza minunata si credem ca am reusit. L-am asezat chiar in mijlocul superbelor hortensii care decoreaza gradinile terasei. Un aer de garden party rafinat, un candy bar feminin, jucaus: delicate cupcakes cu apa de flori de portocal, panna cotta, cheesecake de ricotta cu fructe de padure, marshmallow pops, tarte cu crema de lamaie si meringue si mousse de ciocolata raw vegan.  Un candy bar mic, dar foarte special, care a incantat simturile invitatilor, un teasing delicios pana in momentul mult asteptatului “start” la desert.

La multi ani, Magda ♥

CREDIT SI RESURSE


DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.

SaveSave

SaveSave