“La vie en rose” candy bar

Un candy bar roz, floral, adorabil de feminin, pentru Magda, o domnisoara delicata si sensibila. La multi ani, Magda!

la vie en rose party (1 of 1)-53

Pentru ca petrecerea avea sa se desfasoare la frumoasa terasa a restaurantului Doina, echipa Delicioasa Studio a ales ca tema principala florile, trandafirii. Les roses ♥  Aflasem ca sarbatorita este o prezenta foarte feminina si delicata, de aceea ne-am jucat cu trandafiri si linii, in nuante de alb si roz, cu accente de verde.

 la vie en rose party (1 of 1)-7

 

la vie en rose party (1 of 1)-17

 

la vie en rose party (1 of 1)-35

 

la vie en rose party (1 of 1)-52

 

la vie en rose party (1 of 1)-59

Ne-am dorit ca acest candy bar sa fie o surpriza minunata pentru Magda si credem ca am reusit. L-am asezat chiar in mijlocul superbelor hortensii care decoreaza gradinile terasei. Un aer de garden party rafinat, un candy bar feminin, jucaus: delicate cupcakes cu apa de flori de portocal, panna cotta, cheesecake de ricotta cu fructe de padure, marshmallow pops, tarte cu crema de lamaie si meringue si mousse de ciocolata raw vegan.  Un candy bar mic, dar foarte special, care a incantat simturile invitatilor, un teasing delicios pana in momentul mult asteptatului “start” la desert.

la vie en rose party (1 of 1)-19

 

la vie en rose party (1 of 1)

 

la vie en rose party (1 of 1)-41

 

la vie en rose party (1 of 1)-33

 

la vie en rose party (1 of 1)-26

Si de aceasta data Catalin a creat un set de decor party (set printables party) minunat, etichetele, steguletele si celelalte decoratiuni fiind o incantare. Nu-i asa ca va plac? Noi le adoram ♥

la vie en rose party (1 of 1)-51

 

la vie en rose party (1 of 1)-2

 

la vie en rose party (1 of 1)-13

 

la vie en rose party (1 of 1)-46

La multi ani, Magda ♥

la vie en rose party (1 of 1)-29

 

CREDIT SI RESURSE

D studio

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.

D studio