Lemonade bar

Lemonade bar ♥ Vara. Soare. Limonada delicioasa si povestea unei minunate caravane  ♥ Delicioasa studio a creat un lemonade bar de vis pentru evenimentul organizat de prietenii nostri de la Eleven.  Ecoterrienii fericiti  au fost prezenti printre delicatesele racoritoare: limonada delicioasa cu aroma de mar verde, lyche sau mango, miere, biscuiti cu cocos, briose cu fructe de sezon, placinta cu mere si suc proaspat de pere, mere si kiwi. Decoratiunile delicate si migaloase, au fost realizate cu pasiune, intregul concept reflectand grija pentru mediu: pluta, sfoara, plante aromate, muschi de padure, recipiente din materiale reciclabile. Cine sunt Ecoterrienii? 🙂 Ei bine, Ecoterrienii sunt eroi invizibili prezenti pe Pamant. La fiecare fapta ,,verde” pe care pamantenii o fac, un Ecoterrian se naste. 🙂 Vara aceasta, sa ne racorim cu Lemonade bars in stil Delicioasa Studio ♥ ♥ ♥

Caravana ECOTIC este un proiect al Organizatiei ECOTIC, cu o componenta semnificativa orientata catre copii si educatia ecologica a acestora. Copiilor le-a fost dedicat, in mare masura, evenimentul de final al proiectului – o conferinta inedita, organizata de Eleven in verdeata proaspata a Gradinei Verona din Bucuresti. O conferinta care s-a bucurat de o prezenta numeroasa, care a prezentat cifre si rezultate, intr-un cadru minunat de garden party, viu, luminos si plin de veselia molipsitoare a copiilor.

ANG_1351

caravana ecotic

caravana ecotic

Credit si resurse:

 


DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.