“Need for speed” candy bar – happy 17!

17 ani fericiti &  un candy bar  cadou, cu tema “Need for speed”. La multi ani, Mickey! Happy 17!

Need for speed party

Brief-ul a fost clar: adolescent pasionat de masini puternice si jocuri pe computer, mega party cu ocazia implinirii a 17 ani, club, concert Smiley,  Cabron… Wow! Un candy bar intr-un club, noaptea, concert, adolescent… Asta da provocare 🙂

need for speed party

Echipa Delicioasa studio a pornit initial de la ideea de Formula 1, dar Catalin, si el pasionat de jocuri pe computer, a sugerat jocul Need for speed ca tema. Ideea ni s-a parut geniala, perfecta pentru un party de adolescent. Am ales ca tema culoare negru, rosu si galben, cu accente de auriu, iar imaginile au fost inspirate din NFS. Am “asortat” si deserturile cu tema petrecerii, transformand lolly popsuri in flacari “inlantuite”, cookies in  pops-uri Ferrari  si dozele de cola in “powerup” (pentru cunoscatori :)). Cupcakes-urile au fost decorate cu toppers ce pareau ca se misca in mare viteza in luminile din club.

Am reusit! In spatiul intunecos al clubului, in toiul repetitiilor pentru concertele anuntate, comunicand mai mult prin semne (cred ca si acum aud vocile celor care reglau microfoanele 🙂 ), am pregatit un candy bar delicios si spectaculos. Rezultatul ne-a placut la nebunie! Voua?

need for speed party

 

need for speed party

 

need for speed party

 

need for speed party

 

need for speed party

Nu a fost un proiect usor, dar ne-a facut mare placere sa incercam ceva nou si foarte special. Acum, rasfoind paginile site-ului, sunt foarte incantata de provocarile pe care le-am avut, de diversitatea de party-uri la care am pregatit candy baruri exceptionale, de incantarea celor care le-am primit si de fericirea celor ce le-au savurat. Mai avem surprize! In curand pe blog 🙂 Si ne dorim in continuare, multe si delicioase provocari 🙂

CREDIT SI RESURSE

D studio

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.

D studio