Olimpiada – petrecerea campionilor

Sarbatoritii, Alex si Chris, si-au dorit sa isi sarbatoreasca ziua printr-o competitie sportiva la care sa participe toti prietenii lor.

Olympic party (1 of 1)-102

Echipa Delicioasa Studio le-a transformat visul in realitate si curtea s-a transformat pentru o zi in stadion olimpic, cu simboluri olimpice, terenuri de sport, fanioane, podium, arbitri, cronometre, medalii si diplome.

Petrecerea a fost o adevarata provocare pentru echipa Delicioasa Studio. Totul a trebuit sa fie perfect decorat, urmarit si cronometrat, astfel incat cei 40 de sportivi sa nu se plictiseasca, sa fie mereu antrenati in activitati captivante si sa respecte regulamentul. Petrecerea olimpica a fost exact cum au dorit sarbatoritii: curse de atletism viteza, stafeta, campionate de fotbal, baschet si volei, apoi sarituri in piscina, snackuri energizante, apoi un lunch sanatos, totul incununat cu o masa de desert absolut delicioasa.

Vedetele noastre, micuti sportivi, viitori mari campioni, au fost intampinate de camerele de luat vederi si au fost intervievati pe indelete 🙂

interviuri

Doamnelor si domnilor, declaram deschise Jocurile Olimpice 🙂 Sa aprindem torta olimpica!

Olympic party (1 of 1)-101

Respectand un program riguros si instructiunile supraveghetorilor, micutii sportivi au reusit sa impresioneze arbitrii si juriul prin ambitie, corectitudine si fair play. Au luptat pentru medalii ca niste adevarati campioni. Se vede si in fotografii, nu?

[slideshow_deploy id=’930′]

Un pranz lejer si relaxat inaintea ceremoniei de premiere: briose cu porumb, mini pizza, pasta cu pesto si suc de mere bio, 100% romanesc.

Olympic party (1 of 1)-96

Olympic party (2 of 23)

Olympic party (3 of 23)

Olympic party (4 of 23)

Olympic party (5 of 23)

Olympic party (8 of 23)

Olympic party (9 of 23)

Tan ta na naaaaaaa! Doamnelor si domnilor, a sosit momentul acordarii premiilor. Medalii, diplome, aplauze, atmosfera efervescenta de final  de competitie sportiva.

medalii

Fericiti, dar obositi, micutii sar in sus de fericire cand este anuntat momentul mult asteptat… Deschiderea mesei de desert. Liber la cupcakes, cake pops, raspberry bars si tort. De fapt, torturi 🙂 2 sarbatoriti, 2 torturi absolut delicioase: unul cu lamaie si mac, celalalt, cu ciocolata si ganache belgian. Elementul comun? Multa, foarte multa zmeura ♥

Olympic party (10 of 23)

Olympic party (1 of 1)-172

Olympic party (1 of 1)-171

Olympic party (1 of 1)-170

Olympic party (1 of 1)-169

Olympic party (1 of 1)-168

Sarbatoritii au fost foarte entuziasmati. Vrem o petrecere si maine! 🙂 Cine nu ar dori o astfel de petrecere in fiecare zi?
La multi ani, Alex & Chris! Happy Olympic party!

CREDIT & RESURSE:

Setul de printables special creat pentru aceasta petrecere: Olympic party printables

olympic party

D studio

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.

D studio