Papetarie party

Papetarie tematica pentru party-uri de vis

Daca doresti sa organizezi un party si iti doresti un concept unitar, un plus de eleganta si culoare, atunci seturile noastre de papetarie iti pot transforma evenimentul intr-unul de neuitat.

Daca iti place sa decorezi, sa pregatesti prajituri si sa le aduci bucurie celor din jur, cu siguranta seturile noastre sunt pentru tine! 🙂

Poti alege din seturile deja create pentru evenimente de vis (mai jos cateva exemple), sau iti putem crea un set grafic special pentru petrecerea ta, conform tematicii pe care ti-o doresti. Botez, nunta, zi de nastere, eveniment corporate, petrecere de Craciun, toate pot prinde mai multa viata si culoare cu seturile noastre.

Set papetarie  party "inimi & flori"

Set papetarie party "Red elegance"

Set papetarie party "English Roses"

Set papetarie party "MUSIC & LYRICS"

Set papetarie party "Craiaza zapezii"

Set papetarie party "Olympic party"

Set papetarie party "Army"

Invitatii, fundaluri pentru candy bar, etichete, name tags, sitting chart, stegulete, flori, fluturi, zane, animalute, orice decoratiune de hartie doresti, noi iti putem crea.

.

Putem livra setul in format pdf, alaturi de instructiuni despre cum sa il tiparesti si sa il folosesti, sau ne putem ocupa noi de productie. Tu alegi 🙂

.

Pentru detalii, te rugam sa ne contactezi pe email aici sau la adresa beatrice@delicioasastudio.com.

D studio

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.

D studio