Sandra Pasulea – fashion stylist & image consultant

Sandra PasuleaCopilaria mea a fost fermecata de imaginea mamei mele, de eleganta ei, de modul in care stia sa trateze orice situatie cu diplomatie si gratie. Datorita parintilor mei am avut sansa sa traiesc printre lucruri frumoase, rafinate si gandite pana la ultimul detaliu.

Am ales initial Facultatea de Drept pe care de altfel am si absolvit-o. Insa mi-am schimbat repede si decisiv orientarea spre lucrurile care m-au pasionat: algoritmul de constructie al ceasurilor cu mecanisme complicate, structura pieselor vestimentare si a accesoriilor, fashion brands, fashion trends, concepte si fotografie de moda.

Dupa trei ani de studiu la Istituto Marangoni, Londra, am pornit in cariera de Image Consultat cu o viziune clara si unica asupra tot ce inseamna fashion styling, styling de editoriale de moda, window styling, product styling.

Coabitatul si interactiunea mea cu “the brits” mi-au oferit un start profesional pe care piata de profil din Romania la acea vreme nu ar fi reusit. Creativitatea fara limite, autenticitatea, calitatea necompromisa si respectul pentru individualitate sunt criteriile care imi definesc munca si ma ajuta sa ma bucur de fiecare proiect si de fiecare detaliu.

Bine ati venit! Sper sa va simtiti inspirati sa faceti pasii spre “the best you can be and the best you can look”!

.


 

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.