Styling Scandinav Pentru Masa De Paste

Al doilea concept decorativ pentru masa de Paste a fost inspirat de minunatele obiecte create de designeri scandinavi oferite de prietena noastra arhitecta, Ruxandra, Combic.ro..Respectand tipicul nordic, acest table styling are o tonalitate relaxata si amuzanta care reinterpreteaza cu respect conventiile si traditiile, oferindu-le o nota personala si unica. Oua desenate de copii cu markerul :), fata de masa improvizata din hartie craft cu franjuri taiati si plisati manual 🙂 … Recunoastem, ne-am distrat!

Contemporan si graphic, acest concept poate avea doua abordari. Prima abordare in contururi puternice si linii curate, craft, alb si negru cu accente galbene si verzi. A doua abordare, mai festiva, pleaca de la settingul in craft, alb si negru si adauga accente fine de auriu/alama. Am folosit cu succes alaturari indraznete de materiale naturale: hartie reciclata, lemn, ardezie, fier si marmura, sticla colorata si ceramica alba. Raluca a creat un aranjament floral inalt, cu o prezenta puternica dar simplu, perfect pentru vaza mare de sticla verde..

Pentru a recreea atmosfera din table styling-ul nostru, ati avea nevoie de cateva decoratiuni pe care le puteti gasi la Combic: vaza eprubeta cu stativ, vaza de sticla verde, cos metalic negru, suport metalic pentru lumanare – negru, cos pentru paine sau fructe – din iarba de mare, oua delicate de sticla decorata puse in valoare de crengile din aranjamentul floral, suport lumanari alama, platou marmura alba cu desen geometric auriu, platou din lemn de nuc, rama patrata metalica aurie, bratari metalice pe elastic.

Speram ca acest concept sa va inspirare pentru masa voastra de Paste!
Iar daca preferati o cromatica mai pastelata, reveniti maine! Vom prezenta mai multe imagini si detalii din cea de-a treia propunere de table styling pentru Paste – Happy & Colorful Easter Brunch, oferita cadou de catre Delicioasa Studio cu ocazia lansarii serviciului personalizat de table styling pentru petreceri private.

Credit si resurse:

.
Delicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.