Tinkerbell & Peter Pan – candy bar botez

O poveste creata pentru botezul gemenilor Iris Isabela si Robin Nicholas ♥ Peter Pan, Tinkerbell, praf de zane, lumea magica a Insulei Neverland a invaluit candy barul nostru  ♥

 

Am creat acest candy bar cu deosebit entuziasm si ne-am bucurat de fiecare steluta de poveste pe care am realizat-o. Mamica scumpilor gemeni si-a dorit un candy bar unic pentru acest moment deosebit. Tema pe care a ales-o a fost Peter Pan si Tinkerbell, insa cu o abordare mai fina a povestii, cu pasteluri delicate si motive florale, personajele fiind doar accente. Deserturile noastre minunate s-au integrat perfect in povestea creata pentru Iris si Robin, alaturi de cufere de flori, fluturi si stele, strasnic pazite de baghete magice, sticlute cu praf de zane si un “fioros” crocodil de flori. Un vis devenit realitate. Exact cum spune Peter Pan: “Dreams do come true, if only we wish hard enough.”

Invitatii au savurat cu mare placere si curiozitate bunatatile candy barului din Neverland: cake pops cu ciocolata, cupcakes, choux cu ciocolata, cookies, tarte cu fructe, panna cotta cu piure de zmeura, marshmallow pops, fudge de limeta si visine, bezele, eclere cu cocos, macarons si marshmallows cu zmeura. Un rasfat delicios! ♥ “All you need is faith and trust, and a little bit of pixie dust”

Credit si resurse:

  • Party & cake design: Delicioasa Studio
  • Recuzita: Delicioasa Studio
  • Art work printables: Catalin Rucareanu pentru Delicioasa Studio
  • Prajituri: Prajiturele, Buttercup Sweets, Cookie jar, Viorica Dinu
  • Aranjamente florale: Florens
  • Fotografii:  Beatrice Vornicu

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.