Verona. A fairy tale wedding

Verona. Italia. Orasul indragostitilor ♥ O nunta de vis ♥ Vows here! Party there! Love everywhere! Ce poate fi mai frumos decat sa-ti unesti destinul cu alesul inimii tale intr-un loc atat de minunat, un colt de rai unde arta, dragostea si frumusetea naturii se imbina atat de armonios, incat aproape ating perfectiunea?

Delicioasa Studio a avut “misiunea” de a crea si de a implementa conceptul acestei nunti de poveste. Am pornit de la pasiunea miresei pentru arta contemporana, culoare si anemone, strecurand discret  accente de umor. Un proiect de suflet, plin de emotie si culoare. Conceptul grafic a fost unitar si original, integrat discret in locatia de poveste, regasindu-se in cele mai mici si speciale detalii, de la micile ciocolate cu feuilletine, customizate, ce ii asteptau in fiecare seara pe oaspeti in camere, la seturile de corespondenta personalizate cu numele fiecarui invitat, la “cadourile” cu alka selzer din camere, insotite de mesajul “Let’s get sober” 🙂

Here comes the gorgeous bride! ♥ Cum bine spune povestea… Au sarbatorit 3 zile si 3 nopti…

Despre nunta ei si botezul Ambrei, Sandra ne povesteste:

“Pentru ca orice poveste este mai interesanta cand evenimentele nu se intampla conform traditiei, asa si povestea mea cu Vlad a prins contur odata cu nasterea Ambrei. Si pentru ca petrecerea ei de bun venit pe lume a fost si prima noastra petrecere oficiala ne-am dorit sa ne reprezinte pana la cele mai mici detalii. Echipa Delicioasa Studio m-a ajutat sa creez botezul fetitei noastre cu mare drag si profesionalism (o imbinare perfecta, zic eu). Din totdeauna am visat ca botezul fetitei noastre sa fie ceva fin, elegant si demn de o printesa (nu isi doreste asta orice mamica?!?!) Asa ca, am ales ca tema, dantela Chantilly, iar Ana si Beatrice au facut in asa fel incat sa avem tot ce am visat. Fiecare detaliu al petrecerii a fost studiat si gandit si iar gandit ca sa iasa ceva minunat. Si dupa parerea mea chiar a iesit ceva superb.
Dupa botez la cateva luni a urmat si celebrarea casatoriei mele cu Vlad. Desi nu am facut nunta in tara nu puteam sa nu apelez la echipa Delicioasa Studio pentru multe din detaliile evenimentului. De la invitatii, pana la modul in care au fost asezate servetele pe masa, toate aceste lucruri au fost gandite impreuna cu aceste doua doamne extrem de dragute si care aveau solutii la orice!!! ?
Vreau sa va multumesc ca mi-ati facut viata mai usoara si ca v-ati implicat cu atata daruire.”

Si noi iti multumim, draga Sandra ♥

Credit si resurse:


DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.