Vine Mos Craciun! Concurs Delicioasa Studio

Vine Mos Craciun la Delicioasa studio! Te invitam la concurs ♥

concurs Craciun - Delicioasa Studio

Noi credem ca in viata putem gasi cu usurinta prilej de sarbatoare. Poate fi vorba de momente mai festive, precum o nunta, o zi de nastere sau sarbatorirea unui nume, botezul unui copil, sweet sixteen, absolvirea facultatii, lansarea unei carti, Craciunul, Anul Nou, sau, de ce nu, un picnic, un BBQ ori un garden party cu prietenii.

Noi aducem un plus de magie momentului, realizind minunate decoratiuni de papetarie, de la invitatii, la decor candy bar, etichete pentru cadouri, stegulete pentru ghirlande si multe alte detalii surprinzatoare care scot orice petrecere din banal si creaza amintiri unice, de vis ♥

Pentru ca vrem sa te bucuri alaturi de noi de frumusetea acestor clipe, te invitam la concurs. Mos Craciun iti poate aduce cadou un set de papetarie de party complet personalizat conform tematicii pe care o alegi. Informatii despre concurs sunt la sfarsitul articolului.

Iti prezentam cateva dintre seturile pe care le-am creat noi pentru party-urile noastre minunate ♥  Asteptam cu nerabdare sa cream un vis pentru tine!

set papetarie party - Romantic

set papetarie party eleganta  - Delicioasa studio copy

set papetarie party Valentine  - Delicioasa studio

 

set papetarie party Angry birds - Delicioasa studio

 

Set papetarie party - my little pony - Delicioasa studio

set papetarie party - ursuleti copy

 

Concurs

Concursul se desfasoara in perioada 15 decembrie 2015 – 7 ianuarie 2016, pe pagina de Facebook “Delicioasa Studio”.

Premiul consta in grafica unui set de papetarie party, personalizat conform tematicii alese de castigator.

Mod de participare:

  • Like la pagina de facebook “Delicioasa Studio”
  • Share imaginii de concurs (trebuie bifata optiunea “public” atunci cand se distribuie imaginea)
  • Un comentariu/comment in care sa ne spuneti ce tematica alegeti si pentru ce tip de eveniment. Comentariul se lasa la imaginea oficiala a concursului, pe pagina facebook Delicioasa studio. Evenimentul poate fi: nunta, botez, zi de nastere sau onomastica adult/copil, graduation, sweet sixteen, sarbatori.

Participantii pot fi utilizatori de Pagini personale de Facebook precum si detinatori de Pagini cu Fani pe Facebook.

Setul de papetarie castigat poate fi utilizat numai in scop personal si nu poate fi vandut sau utilizat in scop comercial fara acordul scris al Delicioasa Studio.

Castigatorul va fi desemnat in mod aleator, prin tragere la sorti. Numele castigatorului va fi anuntat pe 8 ianuarie 2016, pe pagina de Facebook Delicioasa Studio  si va fi contactat prin mesaj privat de catre echipa noastra.

Data evenimentului pentru care se va crea grafica trebuie anuntata cu minim 30 de zile inainte. Grafica setului de papetarie va fi transmisa prin email, in format pdf, alaturi de instructiunile de utilizare.

Sarbatori fericite!

 

D studio

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.

D studio