8 martie – cadouri in stil Delicioasa Studio

O adiere de primavara… Un mugur de magnolie… Un trandafiras diafan ce sta sa infloreasca… Un ceai cu parfum de bergamota… Inspiratia noastra pentru un desert delicat,  clasic, dar floral, cu subtile  arome naturale de bergamota, orhidee sau iasomie. Bine ai venit primavara!

patrat golCutia 2

Va invitam sa sarbatoriti 8 martie oferind acest delicios cadou rafinat ce va incanta simturile si va aduce bucurie Doamnelor si Domnisoarelor. Un cadou corporate special creat pentru aceasta ocazie, cu gandul la doamnele si domnisoarele din jurul nostru, colege, angajate, cliente. Un cadou cu suflet, din suflet. O coronita cu flori diafane ce asteapta sa fie purtata cu mandrie in par sau sa devina un minunat colier natural. Si un rasfat dulce.  Bezele si flori… Bezele cu flori… Bezele pentru flori…

Cutia cls

La cerere, deliciosul nostru cadou floral poate fi customizat – branding si cromatica. Dimensiunea cutiei este de 15 x 15 x 5 cm. Costul cadoului este de 15 euro + TVA. Acesta este negociabil in functie de cantitatea comandata.

Pentru comenzi, va rugam sa ne contactati cel tarziu pe 19 februarie 2016, telefonic sau pe e-mail.

Multumim!

O primavara delicioasa!

Credit si resurse:


imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.