Army party & adrenalina delicioasa

Ati fost recrutati pentru a lupta alaturi de sarbatorit in batalia anului! 2 armate neinfricate se vor lupta in laser tag arena, intr-un urias labirint plin de obstacole si efecte speciale. English version here.

army party (1 of 1)-11

Luptatorii sunt pregatiti, armele cu laser sunt incarcate, se sting luminile in arena si incepe “batalia”. Prin labirintul intunecos, fetele si baietii se urmaresc, se ascund, fac strategii de lupta, sperand ca tabara lor va invinge. Pe televizoare, parintii isi urmaresc cu sufletul la gura copiii care se pregatesc pentru runda finala. Se numara puncte, se schimba tactici de lupta si se schimba prizonieri. De ce a ales pustiul sarbatorit aceasta distractie pentru petrecerea lui? Simplu, ADRENALINA!

army party (1 of 1)-40

Pentru a organiza aceasta petrecere am avut la dispozitie numai 3 zile, iar tema, atat de masculina, a fost o noutate pentru echipa Delicioasa Studio. A trebuit sa inventam rapid deserturi si  decoratiuni legate de armata, idei pe care sa le transpunem in realitate in timp record. Am pus la cale o adevarata cazemata delicioasa, cu motive de camuflaj, insigne, arme, ecusoane. Etichetele si steguletele “La multi ani” cu tema army create de Catalin au fost perfecte pentru aceasta petrecere. Am respectat intocmai dorinta sarbatoritului de a avea o petrecere de baieti, fara strop de roz sau rosu, tema coloristica aleasa fiind   camuflaj, cu accente de verde si galben.

army party (1 of 1)-16

Ca de obicei, masa de desert a fost punctul de atractie, incantand  privirile invitatilor care abia asteptau sa dam startul la dulciuri 🙂 Sursa de energie dulce a micilor militari epuizati: cupcakes cu ciocolata, tarte, oreo pops, salate de fructe si pana cotta cu kiwi si fistic sau popcorn home made.

army party (1 of 1)-30

army party (1 of 1)-26

army party (1 of 1)-2

army party (1 of 1)-3

army party (1 of 1)-4

army party (1 of 1)-25

army party (1 of 1)-22

Tortul a fost minunat, zmeura si vanilie delicios ascunse intr-un strat dulce de bezea, ornat cu fructele preferate ale sarbatoritului, phisalis si stegulete army.

army party (1 of 1)-23

army party (1 of 1)-24

Adrenalina si deserturi delicioase 🙂  La multi ani!

Credit si resurse:

Setul de printables creat pentru acest party: Army party

army party

 

D studio

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.

D studio