Early booking nunti 2015 ♥

Miresele noastre sunt superbe, stilate, elegante, isi doresc nunti de vis, detalii unice si amintiri minunate. Adoram evenimentele tematice si ne pasioneaza detaliile care transforma ……….. realitatea in poezie si visare, de aceea venim in  intampinarea mireselor in 2015 cu ……….. o promotie unica  ♥

Early booking nunti 2015 - Delicioasa studio

Comanda pana la sfarsitul lunii aprilie candy barul si designul setului de papetarie pentru nunta ta si primesti super cadouri!

♥ O sedinta cu Sandra Pasulea, fashion stylist format la Istituto Marangoni Londra,  pentru tine si mirele tau

♥ Consultanta concept nunta cu party designerii Delicioasa Studio!

Rezultatul? Un concept unitar, detalii fabuloase, o nunta de vis ♥♥♥  Te asteptam!

.

Nota:

  • Designul setului de papetarie: se refera la creatia grafica a invitatiei, cardurilor de nume, meniurilor, welcome sign, seating chart, sign-uri de identificare mese si thank you card.
  • Fashion Stylist: o sedinta de 2 ore cu mireasa si mirele. In urma intalnirii, cei doi indragostiti vor primi recomandari de design vestimentar, cromatica, accesorizare, machiaj si coafura potrivite stilului, fizicului si personalitatii acestora.
  • Consultanta concept nunta: o intalnire si visurile miresei vor prinde contur intr-o prezentare cu recomandari si moodboard-uri care ilustreaza conceptul. Visul este pe cale sa devina realitate!

.

D studio

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.

D studio