Escapada in Singapore si Bali

Nimic nu se compara cu honeymoon-ul, trairi intense, aventuri in locuri minunate si emotia :-), emotia promisiunii unui noi vieti, sarbatorirea iubirii pe care v-o purtati!

cq5dam.web.1280.720 (8)

Va propunem o combinatie fabuloasa, o escapada romantica in Singapore si Bali.

Ultima aparitie de pe Marina Bay Singapore este superbul hotel Fullerton Bay, o combinatie de lux contemporan si eleganta rafinata. Dupa o calatorie alintata la bordul aeronavelor Emirates, pasiti in jacuzziul privat de pe terasa camerei voastre, sorbiti sampanie si admirati oceanul. Emotiile marelui eveniment se risipesc usor, ati ajuns …relaxati-va!

8

Puteti lua cina sub stele la restaurantul Clifford care combina spiritul portului cu tipicul unei brasserie frantuzesti si, dormiti….aventurile incep maine!

4

La primele raze ale soarelui bucurati-va de o baie printre nori, piscina e pe acoperisul hotelui, doar vantul adie, sunteti inconjurati de un decor tropical, luxuriant.

Revigorati si nerabdatori? Aventurati-va! Distrati-va! Descoperiti orasul Singapore!

2

Dar reveniti, apusul il puteti privi tot din piscina savurand un cocktail exotic si admirand orizontul luminos si plin de viata al Singaporelui.

Rooftop_Jacuzzi_-_The_Fullerton_Bay_Hotel_Singaporea020fa

Bucuria continua cu ceva perfect pentru suflet!

Urmeaza Bali-Insula Zeilor, oaza exotica cu cele mai frumoase plaje din lume.

cq5dam.web.1280.720 (3)

cq5dam.web.1280.720 (1)

Sarbatoriti-va dragostea! Sunteti acum la Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay, un paradis ascuns, inconjurat de gradini luxuriante, pozitionat pe un deal terasat cu cai cioplite in piatra care iti poarta pasii spre ocean.

cq5dam.web.1280.720 (4)

In ziua sosirii, va asteapta o sampanie rece in vila de lux, unde va veti petrece zile de rasfat total.

cq5dam.web.1280.720 (7)

Luati micul dejun pe terasa privata a vilei, gazda voastra va avea grija de trupul si mintea voastra intr-unul dintre cele mai spactaculoase Spa-uri care exista in lume.

cq5dam.web.1280.720

Nu trebuie sa va ingrijiti de nimic, abandonati orice grija si descoperiti minunatiile insulei in confort si siguranta, cu masina privata cu sofer pe care o aveti la dispozitie.

Cel mai frumos apus din insula poate fi savurat pe plaja din Jimbaran. Fructe de mare pentru cina, homar proaspat la gratar si arome divine exotice, o cina la lumina lumanarilor, cu picioarele in nisip, direct pe plaja.

cina

Daca preparatele exotice v-au incantat si vreti sa le luati acasa, inscrieti-va la Cooking School, secretele bucatariei Indoneziene, Balnize si Asiatice vor deveni si ale voastre.

Pentru cei mai aventurosi care iubesc animalele, nimic nu va va uimi mai tare, ca o plimbare cu elefantul, o tura zburdalnica si copilaroasa de-a lungul coastelor.

elefanti

Iubirea e la ea acasa pe insula Indonesiana!

Cea mai buna incheierea a unui honeymoon perfect este o meditatie de multumire pentru fericirea traita.

dunga

logo CAPTOURS-color 150x150

Despre autor: Florina Luput este o romantica desavarsita, pasionata de poetica fotografica, de calatorii, de locuri si oameni pitoresti. Ea este asociata la Cap Tours, agentie de turism din Timisoara. La Cap Tours fiecare client  este considerat  un prieten alaturi de care se pot planui evadari din cotidian. Escapade de vis, cum doar cei care ii cunosc stiu ca isi doresc.

dunga