“Fair is the new cool” – corporate event

Ne-am implicat cu drag intr-un eveniment care ne-a cucerit prin mesajul sau: #fairtrade, #socialwear si #empowerwomen. In aceasta vara remesh a lansat prima ediție a evenimentului de design și fair trade “Fair is the New Cool”, sarbatorind noua certificare “Fair Trade Label” acordată de World Fair Trade Organization (WFTO), o recunoaștere la nivel global a valorilor remesh de design și comerț echitabil. În plus, a avut loc lansarea primelor colecții realizate în colaborare cu designerii:

  • Bogdan Moga – Unikoti (România): Un atelier de design și manufactură care semnează obiecte unicate și serii limitate, în proiecte creative inovatoare. Spațiul înconjurator devine în mijloc de exprimare al individualității, potențat de obiecte de design dedicate.
  • Mariana Villanueva (Chile): Un designer extraordinar care realizează obiecte și bijuterii din sticlă, cu studii și experiența în Milano, Londra și Mexic. A fost selectată pentru secțiunea de designeri internaționali din cadrul Molecule F, unde expune începand cu luna iulie 2017.

Pentru a adauga o nota de eleganta naturala evenimentului, dar si pentru rasfatul invitatilor, DS Premium Events a creat designul Wine & Cheese Barului. Ne-au inspirat culorile armonioase ale produselor furnizate de Bio&co si aroma busuiocului de gradina. Intr-o atmosfera artsy si relaxata, invitatii au savurat vinurile de la Domeniile Franco Romane, branza delicioasa, legume si fructe bio, zacusca, paine integrala, crema de smantana cu chives sau salata de gulii. Produse romanesti absolut delicioase intr-o prezentare #DSstyle.

.

remesh este o inițiativă a Asociației Ateliere Fara Frontiere, dezvoltată sub o idee inovatoare: aceea de socialwear. În cadrul unor ateliere de inserție socială a femeilor, bannerele publicitare sunt reciclate și transformate în obiecte de design și accesorii fashion. Proiectul propune modalități creative de încurajare a consumului sustenabil și de dezvoltare a oportunităților oferite de designul contemporan.

Remesh in cateva numere. Din 2009 si pana in prezent, proiectul a generat:
► 50 de tone de deseuri publicitare colectate
► 15.000 de produse vandute catre consumatori responsabili
► 7 locuri de munca in insertie, 15 persoane angajate per total

.

#Socialwear  #Fairtrade  #EmpowerWomen

Credit si resurse:


DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.

SaveSave