Gala Forbes 100 – Un secol de Forbes

Luni, 22 mai 2017, Forbes România a organizat la Sala Unirii de la Palatul Parlamentului GALA Forbes 100, un eveniment aniversar extraordinar în care s-au sărbătorit 100 de ani de presă de business de calitate. Lansată de către familia Forbes în 1917 pentru a sprijini „the doers and the doings”, revista Forbes îi promovează de 100 de ani pe toți acei antreprenori inovativi, hotărâți, visători și neobosiți care transformă lumea în care trăim. Evenimentul a reprezentat un arc peste timp, prin care Forbes România și-a dorit să lege trecutul, prezentul și viitorul, printr-un tur spectaculos a 100 de ani de business și nu numai.

Cu deosebita placere DS Premium Event Design & Planning a creat conceptul si a realizat stylingul desert bar-ului Zexe Braserie din cadrul Galei Forbes 100. Exact asa cum si-a dorit Ana Consulea (proaspat nominalizata in topul Forbes “30 under 30”), atmosfera care a invaluit minunatele ei cofeturi a fost parca desprinsa din Bucurestiul Interbelic: cristal, argintas, ceramica delicata, sfesnice pretioase, brocarturi  bogate si flori din gradina. Selectia de prajituri a fost inspirata de deserturile cu traditie in casele boieresti. De la dulceata de trandafiri, la minunatele jofre, toate au fost savurate cu pofta de invitati. La multi ani, Forbes!

Credit si resurse:


DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.

SaveSave