Styling Brunch Pascal: Culoare & Fericire

Spring, Printemps, Primavera, Frühling… Primavara, colorata, exploziva, surprinzatoare, vivace, fericita ♥ Un brunch ca masa de Paste?  De ce nu? Table styling cu atitudine ♥ Un brunch in pasteluri de primavara – roz, lila, bleu, vernil. O explozie de prospetime si veselie exprimata prin transparenta si translucenta, prin luciu si sidef. Dantelarie peste tot, flori mici, petale rotunde si fragile, frunze delicate, vesela desperecheata adunata de generatii si patternuri romantice. Adoram luminozitatea si buna dispozitie pe care aceasta abordare decorativa o denota. Parfumul liliacului… al lacrimioarelor …razbat si acum din imaginile surprinse de Catalin.

Pentru a recreea atmosfera din table styling-ul Happy & Colorful Easter Brunch, va indemnam sa aduceti primavara in centru scena cu florile minunate de sezon. Improvizati cu recuzita familiei sau a prietenilor si faceti-va cadou cateva piese dragute, cum sunt paharele ceramice in culori pastel. vazele albe fatetate, din portelan alb (3 dimensiuni: A, B, C), farfuria metalica  de mici dimensiuni.

Este al treilea concept de table styling pe care vi-l oferim ca inspiratie pentru Paste. A fost o incantare pentru noi si speram ca este si pentru voi. Va uram un Paste luminos si fericit alaturi de cei dragi sufletului vostru!

Credit si resurse:

.

Delicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.