Hot Chocolate party by Ana Consulea

Baby, it’s cold outside! La Zexe Braserie, Ana Consulea a pregătit un răsfăț divin de vreme rece: ciocolată caldă și biscuiți crocanți. Da…chiar ciocolată caldă adevărată, cremoasă, preparată cu grijă de artizanii cofetari. Fie ea Valrhona, Icam sau Luker, acestia au creat combinațiile perfecte pentru gusturi memorabile. Neagră, cu lapte sau albă, asezonată cu cea mai bună frișcă,  bezele, caramel, portocale, migdale coapte sau scorțișoară, ciocolata calda a putut fi savurata alaturi de biscuiti deliciosi: sable Breton cu cacao, pricomigdale, biscuiți cu citrice, biscuiți cu unt caramelizat, biscuiți fără gluten, biscuiți fără zahar, cookies cu fructe uscate. Conceptul si styling-ul partyului a fost realizat de Delicioasa Studio, iar aranjamentele florale de Raluca Balint. Atmosfera Craciunoasa a invaluit delicatesele Anei Consulea ♥ Din zori pana-n seara, o saptamana intreaga, cei ce au trecut pragul Braseriei s-au bucurat de cea mai bună ciocolată caldă din oraș ♥

Cea mai buna ciocolata calda din oras a starnit un adevarat Instagram party #zexebraserie  ♥ Va tenteaza o ciocolata calda minunata? Puteti incerca si acasa reteta Anei. Delicioasa!

Hot chocolate party a fost primul eveniment tematic organizat de Zexe Braserie impreuna cu Delicioasa Studio. Urmariti-ne pe facebook pentru noutati 🙂 Acum, la Zexe Braserie, in plina desfasurare, party-ul tematic doi: “All I need this season is… Cozonac si vin fiert” ♥ Concept Delicioasa Studio ♥ Va povestim in curand. Pana atunci, va invitam la Braserie pentru cel mai bun vin fiert aromat si cozonaci deliciosi!

Credit si resurse:

  • Concept, design & styling Hot Chocolate party: Delicioasa Studio
  • Deserturi, biscuiti crocanti si ciocolata calda: Ana Consulea
  • Set papetarie party: Catalin Rucareanu pentru Delicioasa Studio
  • Decoratiuni florale: Raluca Balint
  • Recuzita: Delicioasa Studio 
  • Locatie: Zexe Braserie
  • Fotografii: Catalin Rucareanu, Flow, Lorand Balint si Instagram

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.


SaveSave