Noutati DS: table styling pentru petreceri private

Astazi lansam un nou produs – table styling pentru petreceri private – si avem un cadou pentru voi: 3 concepte create pentru masa  pascala.  ♥ Paste fericit! ♥

inspiratie Paste - Delicioasa studio

De ce table styling? Si care e noutatea?

Delicioasa Studio este un organizator de evenimente personale (nunta, botez, aniversare etc) si corporate (lansari, aniversari etc), deci table styling facem deja… Noutatea vine acum din faptul ca va propunem sa acordati mai multa atentie si evenimentelor private. Acest tip de eveniment – petrecerea privata – foarte drag noua, este de obicei organizat intr-un cadru intim, acasa, la sediul firmei sau intr-o gradina si este mult mai special pentru ca gazda pune tot sufletul si creativitatea sa in a oferi bucurie si rasfat invitatilor.

.
Toti vrem sa ne incantam invitatii, toti vrem sa primim laude pentru cum am decorat si ce bunatati am pregatit. Dar uneori nu mai avem timp, iar frumosul este de obicei primul sacrificat in fata altor criterii practice. Chiar daca viteza defineste fara exceptie tot ce ne inconjoara, noi va propunem sa nu renuntati la frumusete, sa acordati mai mult timp micilor momente din viata voastra, mai multa pretuire pentru felul in care alegeti sa va impartasiti bucuriile.

.
Acum puteti incredinta evenimentul dumneavoastra privat echipei de party designeri Delicioasa Studio. Noi va puteam ajuta cu conceptul si decorarea mesei dar si cu alte servicii cum ar fi:  floral styling, meniu realizat si implementat de un personal chef, signature drinks create de un barman profesionist, vinuri selectionate de un somelier, deserturi impresionante si entertaiment personalizat si nu in ultimul rand, personal de servire.

.
Iata deci, cadoul nostru de Paste pentru voi! Trei concepte pentru masa pascala, idei nascute dintr-o colaboare cu prieteni iubitori de frumos si armonie: Raluca – Artisan de fleurs, Ruxandra – arhitect & owner Combic.roCatalin – Creative Director & fotograf Eleven, Carmen Marinescu si a ei incantatoare colectie de obiecte vintage..

.

Elegant in blue & silver Easter Lunch Table

moodboard elegant

.

Scandinavian Easter Table Design moodboard scandinav

.

 Happy & Colorful Easter Brunch Table Styling

moodboard pasteluri - table setup

.

Zilele urmatoare vom reveni cu detalii pentru fiecare stil in parte. Voua ce concept va place mai mult? Ce va inspira? Paste fericit va dorim! Sa cream impreuna clipe de neuitat si table styling de vis ♥ Asteptam provocarile voastre ♥

.

Credit si resurse:

 

D studio

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.

D studio