“Love is in the air” candy bar

Un candy bar al indragostitilor ♥  Cupidon, bezele, trandafiri albi… Love is in the air ♥

Valentine - D Studio

Delicioasa Studio a avut placerea de a realiza un nou candy bar de vis pentru seara speciala organizata de restaurantul Vacamuuu cu ocazia zilei indragostitilor. Pentru ca party-ul de Craciun al restaurantului, superb concept Delicioasa Studio, a fost un succes, am continuat colaborarea si am creat un candy bar minunat, in care am imbinat motive care noua ne sunt foarte dragi: damask, chevron, inimi dantelate, panglici delicate si macrame-uri fine, deserturi divine, totul strasnic pazit de Cupidon si sagetile sale magice. Din loc in loc, citate despre dragoste si sampanie.

etichete love quotes

Ce delicatese pazea Cupidon cu atata strasnicie? Bezele, cupcakes cu vanilie, panna cotta cu fructe rosii, jeleuri inima, tarte cu ciocolata alba, marshmallows cu sampanie, cake pops din ciocolata si cookies magic atinsi de sageti inimi ♥

valentines - Delicioasa Studio-1a

.

,

valentines - Delicioasa Studio-5

,

valentines - Delicioasa Studio-6

.

valentines - Delicioasa Studio-7

.

valentines - Delicioasa Studio-10

.

valentines - Delicioasa Studio-12

.

valentines - Delicioasa Studio-21

.

valentines - Delicioasa Studio-23

.

valentines - Delicioasa Studio-27

.

valentines - Delicioasa Studio-8

.

valentines - Delicioasa Studio-2

In toata povestea de roz, alb si rosu, am hotarat sa aducem si putin din realitatea locatiei, alegand sa folosim ca vaze pentru imaculatii trandafiri albi, sticle cu forme deosebite si borcane amfora, delicios de feminin decorate.

valentine- D Studio

 

valentines - D Studio 34

valentines - Delicioasa Studio-16

 

valentines - Delicioasa Studio-24

A venit primavara! Este soare! Love is in the air! In fiecare zi sa sarbatorim dragostea ♥

inima lrs

 

Credit si resurse:

D studio

imageDelicioasa Studio este un atelier de creatie de evenimente, un loc in care visam, cream si transformam in realitate petreceri asa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio ofera tot ce inseamna party & cake design: decoruri unice, styling locatie, torturi si deserturi minunate, entertainment creativ si management complet, totul intr-o nota unica: delicata, discreta, impecabila.

D studio