Nunta romaneasca: design contemporan & Maramuresul autentic

Cu mare drag si deosebit entuziasm ne-am implicat in organizarea nuntii dragilor nostri prieteni, Larisa si Claudiu. Pentru a crea conceptul evenimentului am pornit de la motive traditionale prezente pe portile maramuresene: Pomul Vietii, simbol al vitalităţii, al ascensiunii spre cer, al rodniciei continue, al vieţii veşnice si funia răsucită, semn al infinitul, aspirația spre înalțimi, legătura dintre pământ şi cer, împletirea unor forţe aducătoare de bine. Minunate simboluri integrate in design-ul contemporan al  acestei nunti de vis. O nunta romaneasca deosebit de  eleganta. Ca-n povesti!

nunta in maramures, nunta romaneasca, DS Premium Events

Desi locuiesc si lucreaza in Bucuresti, Larisa si Claudiu si-au dorit sa se casatoreasca acasa, in Maramures, pe plaiurile atat de dragi lor. Ca-n povesti, nunta a durat 3 zile si 3 nopti ♥ Zile si nopti de petreceri, excursii, muzica, savoare, bucurie si pofta de viata. Invitatii au fost cuceriti definitiv de Maramuresul autentic.

Larisa si Claudiu ne povestesc:

“Primul eveniment important sarbatorit impreuna am dorit sa ramana vesnic in sufletele noastre si ale invitatilor nostri. Astfel, am ales sa facem nunta intr-un loc de vis, Maramuresul nostru natal, acolo unde viata are un alt sens, timpul parca sta in loc lasand oamenii sa se bucure de clipele importante ale vietii. Pentru a ne bucura de aerul curat al zonei, am ales sa facem nunta la poalele padurii ascultand susurul apei. Ce poate fi mai frumos? O nunta de vis organizata perfect!

Pentru a putea sa cream un eveniment asa cum ne-am dorit am apelat la echipa Delicioasa Studio care s-a ocupat de detaliile evenimentului pornind de la concept, invitatii, decor, aranjamente florale, cake bar, lemonade bar, ice cream bar, marturii, aranjamente masa, toate imbinate intr-o armonie perfecta asigurand cadrul de basm pe care ni-l doream. Totul a fost minunat atat pentru noi cat si pentru invitatii nostri, nu putini la numar. Peste 300 de invitati din toată tara au participat la  evenimentul nostru care timp de 3 zile a imbinat traditiile locului cu eleganta harpei. Plecand de la linia vietii de pe poarta maramureseana, echipa Delicioasa Studio a reusit sa impleteasca, precum firul vietii, trecutul/traditia cu viitorul/modernul. Am marcat intrarea noastra printr-o poarta maramureseana dar cu un pahar de proseco pe acordurile harpei. Prajiturile traditionale au fost aranjate intr-un cake-bar care te îmbia la fiecare privire. Caldura verii a fost mult mai usor de suportat cu o cupă de inghetata de mac sau cu un pahar de limonada. Plecand de la traditionala palinca de Maramures si savurand un cocktail de vara a fost imposibil sa stai departe de barul pregatit cu atentie si de somelierul care te introducea in tainele licorii lui Bachus, vinuri aduse din toate colturile tarii astfel incat mancarurile sa poata fi savurate alaturi de paharul potrivit.

Ca marturii am ales sa oferim invitatilor nostri o sticluta de palinca veche, pastrata cu grija ani de zile pentru acest eveniment de parintii nostri si un zgardan (colier traditional din Maramures) pentru doamne, sa isi aduca aminte cu drag de evenimentul nostru. Totul a fost posibil datorita lor – Delicioasa Studio!

Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi intr-un moment special si pentru ca v-ati dedicat cu profesionalism si implicare in organizarea nuntii noastre.”
.
Ne-am bucurat sa va fim alaturi in clipe atat de pretioase! Casa de piatra, miri dragi ♥
 .
Nunta in Maramures, DS Premium Events

 

Credit si resurse:


DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave