Pupici de fluturasi si aventuri inmiresmate: botez tematic

A fost odata ca-n povesti… Printre flori pastelate si deserturi savuroase, fluturasii au zburat fericiti in lumea de poveste creata special pentru micuta Teodora Ioana. Un minunat concept DS Premium Events, botezul tematic  “Pupici de fluturasi si aventuri inmiresmate”.  ♥

.

Conceptul a fost implementat in designul evenimentului, regasindu-se in superbe felinare decorate cu flori, in minunate detalii ale setului de papetarie special creat pentru brandingul botezului (“bine ati venit”, seatting chart, numere mese, etichete, fundal si decoratiuni cake bar), in cake barul pastelat si delicios, in aranjamente jucause de baloane, fluturi & flori, in marturii decorate conform tematicii si photo corner-ul menit sa creeze amintiri de neuitat din lumea de povestea a Teodorei.

Un botez tematic delicios creat de DS Premium Events ♥

Credit si resurse:

  • Event design: Delicioasa Studio
  • Event branding (papetarie eveniment): Catalin Rucareanu pentru Delicioasa Studio
  • Design floral: Raluca Balint
  • Prajituri: Ana Cosulea (Zexe Braserie), French Revolution, Cookie Jar
  • Fotografii: Catalin Rucareanu
  • Locatie: Pentagon Events

DS ofera premium event design & planning, servicii de calitate ireprosabila si stil distinct transpuse in evenimente premium, exclusiviste, tailor made. Ne plac provocarile si putem transforma dorintele voastre in realitate. Abordam evenimentele intr-o maniera originala, cu exceptionala atentie la detalii.

 

SaveSave

SaveSaveSaveSave